Tel.: 03 500 12 64

Uw dakgoot werkt het nieuwe dak helemaal af

Om uw dakgoot te plaatsen in Merksem en omgeving wordt u snel geholpen met één telefoontje naar ons. Onze constructies voor dakgoten zijn heel betrouwbaar en voeren het regenwater vlot weg van uw daken.

Dakgoten vervangen

Als u een volledig nieuw dak laat leggen door ons, zit het plaatsen van de dakgoot mee in uw dakwerken. Zeker wanneer uw oude dakgoot versleten is, is het de juiste keuze om deze meteen te laten vervangen. Een goed functionerende dakgoot draagt immers bij tot de goede staat van uw woning. Met onze toepassingen hebt u geen last van lekken vanuit de dakgoot of gutsend regenwater dat tegen de gevels spat.

U hoeft niet meteen een nieuw dak bij ons dakbedrijf in Merksem te bestellen. Is uw dak nog perfect in orde, maar heeft de dakgoot zijn beste tijd gehad? Dan staan wij meteen voor u klaar om de dakgoot te vernieuwen. Ook andere herstellingen aan uw daken voeren wij met plezier uit.

Alle materialen

Een nieuwe dakgoot zorgt niet alleen voor een goede afwatering. Het geeft zeker meer uitstraling aan uw woning. Kies daarom het best passende materiaal voor bij de stijl van uw woning en dak. Wij werken met de meest diverse materialen door dakgoten. Onze dakgoten kunnen bijvoorbeeld uit koper, zink of pvc bestaan.

Bestel uw nieuwe dakgoot door ons nu te contacteren.

Clikc+