Tel.: 03 500 12 64

Professioneel uw dakraam plaatsen

Dakramen in uw hellend dak geven de kamer onder het dak met één ingreep een stevige meerwaarde. U kan de ruimte meteen gebruiken als extra kamer. Een dakraam laten plaatsen in Merksem of elders in de Antwerpse regio laat u daarom door ons uitvoeren.

In bestaand of nieuw dak

Een dakraam plaatsen doen wij met materialen van Velux. Deze staan bekend voor hun gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide toepassingen. Zo kan u dakramen kiezen van verschillende grootte die op diverse manieren geopend kunnen worden. Wij voorzien dakramen meteen bij de vernieuwing van uw dak wanneer u dit wenst.

Ook als uw dak nog in goede staat is, maar u wil toch een dakraam laten steken, mag u op onze service vertrouwen. Vraag zeker ook naar onze mogelijkheden voor het uitwerken van een dakkapel in uw hellend dak.

Dakkoepels

Naast dakramen in hellende daken voorziet onze zaak in Merksem ook dakkoepels voor platte daken.  Deze werken zijn eveneens toepasbaar bij een nieuwbouw of bij de renovatie van uw dak. De koepels zijn te plaatsen in verschillende vormen en grootte. U hoeft enkel maar te kiezen in functie van uw smaak en budget. Wij zorgen voor een waterdichte plaatsing afgewerkt met lood of zink.

Breng meer licht in uw woning en kamers onder het dak door vandaag nog met ons af te spreken voor dakramen en koepels.

Clikc+