Tel.: 03 500 12 64

Daktimmerwerken op maat voor uw hellende daken

Tijd om uw oud dak te vernieuwen? Kies dan voor onze service en ervaring om het nieuwe hellend dak te plaatsen. Met onze afbraak- , isolatie-, en daktimmerwerken in Merksem en omgeving is alles aanwezig om uw dak perfect te leggen.

Totale service

Wanneer wij uw dak komen leggen, mag u rekenen op een volledig pakket. Wij breken uw oud dak veilig af om nadien met de daktimmerwerken te beginnen. Deze zijn helemaal op maat van uw project. Zo worden meteen alle dakramen of dakkapellen voorzien in de houtstructuur. Uiteraard isoleren wij uw nieuw dak volgens de meeste recente normen.

Uw dakbedekking

Bespreek ook gerust met ons de keuze voor uw dakbedekking. Zo werken wij met zowel dakpannen als met leien. Zeker met pannen hebt u verschillende mogelijkheden. Er zijn verschillende vormen en kleuren op de markt die mee de uitstraling van uw woning zullen bepalen.

Verfijnde afwerking

Onze dakwerken zijn pas helemaal afgerond wanneer ook alle details zijn uitgewerkt. Dakramen, dakgoten, regenpijpen, lood- en zinkwerk, het wordt allemaal met een grote technische kennis geplaatst.

Bel ons zeker ook wanneer er aan uw dak in de omgeving van Merksem herstellingen nodig zijn na bijvoorbeeld een storm.

Contacteer ons vandaag nog voor een nieuw dak. Wij komen snel ter plaatse om advies te geven.

Clikc+