Tel.: 03 500 12 64

Stralende gevels met onze gevelbekleding

Wanneer de gevel van uw woning niet meer blinkt of de uitstraling ervan wat dof lijkt, moet u niet meteen aan grote gevelrenovaties denken. Wij werken voor u een verfrissende gevelbekleding in Merksem en omgeving uit waardoor uw huis weer over al zijn glorie zal beschikken.

Diverse materialen

Net als bij de meeste ingrepen aan uw woning is de keuze van het materiaal heel belangrijk. Een gevelbekleding kan bij ons namelijk in verschillende materialen aangebracht worden. Wij werken onder andere met sidings, pvc, Eternit, Trespa, hout en Rockpanel om maar enkele opties te vernoemen. Vraag gerust naar ons advies voor uw huis.

Isoleren

Het bekleden van uw gevel gaat steeds gepaard met het aanbrengen van isolatie. Dankzij deze ingreep zijn uw buitengevels in één moeite mee goed geïsoleerd waardoor u de warmte beter binnen houdt. U doet dus een verstandige investering door uw gevel door ons te laten bekleden.

Dakkapellen

Geen werk is te groot of te klein voor ons. Wij komen eveneens vanuit Merksem naar u toe om uw dakkapellen te bekleden. Ook deze delen van uw woning krijgen zo een nieuw uitzicht, inclusief het aanbrengen van een goede laag isolatie.

Bent u het uitzicht van uw gevel beu? Telefoneer ons direct voor een vrijblijvende prijsofferte om uw gevel in een nieuw kleedje te steken.

Clikc+