Tel.: 03 500 12 64

Beleef jaren plezier aan onze platte daken

Voor het laten leggen van platte daken in Merksem of elders in de Antwerpse regio vertrouwt u meteen op onze vakmannen. Een plat dak is na verloop van tijd toch gevoeliger voor lekken, maar met onze toepassingen hebt u een dak met een lange levensduur.

Nieuwbouw en renovatie

Met onze kennis leggen wij platte daken bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wanneer u een aanbouw hebt laten plaatsen of een deel van uw nieuwbouw bestaat uit een plat dak dan zorgen wij voor de kwalitatieve dichting.

Bij een renovatie regelen wij in de eerste plaats de afbraak om op een overzichtelijke werf weer aan de opbouw te beginnen.

Alle koepels

Net als bij onze service bij hellende daken bieden wij u ook bij het leggen van een plat dak een volledig pakket aan. Timmerwerk uitvoeren, isolatie aanbrengen en een gedetailleerde afwerking met lood en dakrandprofielen voorzien, het zit allemaal in ons pakket.

Maar ook het leggen van dakkoepels hoeft u enkel aan ons te vragen. Wij plaatsen alle vormen van koepels voor meer licht in uw woning.

Roofing en EPDM

Dakbedekkingsmaterialen zoals roofing en EPDM hebben elk hun voordelen. Daarom beschikken wij binnen ons bedrijf in Merksem over de technische capaciteit om beide materialen aan te brengen. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Bel ons vandaag nog voor een afspraak.

Clikc+